Het is tijd voor

Optimalisatie!

Cashless Payment in de breedste zin van het woord.
Maak kennis met onze totaaloplossingen, zelfs in tijden van COVID-19.

Eindelijk Cashless

Waarom kiezen voor onze cashless oplossing?

Maak komaf met obers die wisselgeld moeten tellen en daarmee kostbare tijd verliezen.
Reduceer de wachtrijen aan de bar of kassa.
Laat klanten hun kaart/polsbandje ter plaatse opladen, online of via onbemande oplaadpunten.

Verbruik en transacties worden ondubbelzinnig geregistreerd zodat audit, stockbeheer en rapportage een fluitje van een cent worden.
Analyseer welke producten goed verkopen, op welk moment, in welke sector. Waar worden fouten gemaakt of zijn er verdachte transacties?

Krijg op elk moment een overzicht van de voorraad, hoeveel er dringend moet bijbesteld worden, in welke sector.
Met een druk op de knop krijg je een kraakhelder overzicht van je verkochte producten.

De flexibiliteit van ons systeem onderscheid ons van de concurrentie: op elke locatie krijgen we cashless payments voor elkaar.
Ongeacht de grootte, de tijdsduur of de locatie van het event, EventPay zoekt samen met jou een oplossing op maat.

Hoe drukker het evenement, hoe oplettender je moet zijn om geen fouten te maken tijdens het betaalproces.
Cashless payment verlaagt de druk bij het personeel tijdens het afrekenen zodat ze zich ten volle kunnen concentreren op service en efficiëntie.

Distancing, onnodig heen-en-weer geloop en oppervlakte besmettingen zijn te vermijden in COVID-19 tijden. Het werken met cashless data dragers moet dus ook vermeden worden.
In onze oplossing bestellen en betalen klanten via hun eigen smartphone door middel van het inscannen van een unieke QR-code per tafel (installatie van een app is overbodig). Hierna komen ze terecht op uw virtuele menukaart en kunnen ze direct bestellen en rechtstreeks betalen. Als uitbater krijgt u een overzicht van alle geplaatste orders (na succesvolle betaling) en rest er u enkel nog het afleveren van de bestelde drankjes/spijzen.
Onze COVID-19 oplossing is gebouwd bovenop onze cashless payment event oplossing zodat u ook gebruik kan maken van alle onderliggende features zoals rapportering, stockbeheer, enz.

Vraag een demo aan op uw locatie

Hoe gaan we te werk?

1 |

Wij geven een demo op jouw locatie

Wij komen ter plaatse onze know-how overbrengen door middel van een demonstratie in jouw infrastructuur.

Tijdens een open gesprek maken we kennis met je project of evenement en bekijken we, met ondersteuning van een demo, hoe onze oplossingen een meerwaarde kunnen betekenen.

2 |

Samen definiëren we de layout van jouw evenement of project

Niet enkel het technische luik wordt besproken, er zal ook ondersteuning zijn bij de branding. Concreet behelst dit de aanmaak van de cashless payment kaarten of bandjes, de lay out afstemmen op jouw menu, het configureren van de prijzenmatrix, de refund mogelijkheden bespreken...

Doordat onze projectleiders al jaren in de branche zitten, kunnen zij je helpen met tal van goede en practische tips uit vorige installaties.

3 |

Een zorgeloze installatie van A tot Z

Bij een cashless payment systeem hoort technisch materiaal; dit hoeft voor u als klant echter geen afwerende factor te zijn.
Onze techniekers zorgen er voor dat alle apparatuur perfect in jouw setup geïntegreerd wordt, ook al moeten we hiervoor geregeld out-of-the-box denken ("hoe krijg ik internet in het midden van een veld" is zo'n klassieker).

4 |

Onze eerste stappen zetten we samen

Het personeel zal opgeleid worden door onze mensen, door middel van een hands-on sessie, zodat alle eventuele twijfels verdwijnen. Hierdoor zal het personeel onmiddellijk de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kunnen ontdekken.

5 |

Opvolging tot in de puntjes

Op onze service kan je rekenen van 'start' tot 'einde'. Doorheen de samenwerking kan je steeds beroep doen op onze permanentie voor het oplossen van technische en logistieke problemen.
Maar met EventPay gaan we nog een stapje verder door op regelmatige basis een evaluatie gesprek in te bouwen met het oog op verbetering, up- of downscaling, ...

6 |

Afwikkeling

Bij het einde van het evenement zorgen wij voor de nodige ondersteuning bij het uitvoeren van de eventuele refunds.
Na de administratieve ondersteuning gaan wij over tot de afbraak van jouw kortdurende projecten en overlopen wij samen alle rapporteringen.

In de pers

"Toen ik van start ging met een gloednieuw winterconcept in de feestzaal die ik uitbaat, had ik helemaal nog niet aan cashless betalen gedacht. Ook merkte ik al gauw op dat er in de bar gebrek was aan efficiëntie. Via-via kwam ik zo bij EventPay terecht die mij supersnel heeft geholpen! Alles verliep vlekkeloos vanaf dan! Zelf tijdens een interne stroompanne bleef hun systeem up-and-running!"

Gregory
Gregory Camerlinckx
Uitbater Winterbar XXL